5/8/2015: Nog meer goed nieuws! Ik heb me gekwalificeerd voor het WK Ironman op de halve afstand op 30 augustus in Zell Am See. Een onverwachte meevaller, maar ik kijk ernaar uit. Het is een eer om aan een WK deel te nemen. De kans om je met de beste atleten ter wereld te meten motiveert altijd. Maar ik verwacht geen groots resultaat. In de eerste plaats omdat veel andere atletes intrinsiek sneller zijn op de halve afstand. Maar ook omdat mijn laatste conditietest aangaf dat mijn loopconditie ronduit slecht is. Enkele maanden terug gaan werken in 2014 blijft zich vertalen in een achterstand. Er is dus nog veel werk aan de winkel. Op zich is dat geen probleem voor Hawaï, maar Zell Am See zal te vroeg komen. Maar natuurlijk ga ik alles geven om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Voor een WK doe je altijd extra moeite. Plus, één van mijn sponsors, het Marmotta Alpin Hotel (dat wordt geleid door Belgen) ligt vlakbij de 70.3 site. Ik trek er volgende week al naartoe om er te trainen en het parcours te verkennen. Mijn voorbereiding ter plaatse zal in ieder geval optimaal zijn.

Tine